¿Quién dijo miedo?

Esther Ramos (Supervisora Remedios)

Esther Ramos (Supervisora Remedios)

El que vullc destacar del dia, sobretot, és el cas de Daniel. Un xiquet de 12 anys que té una PCI (paràlisi cerebral infantil), que el dimarts la família no va voler que entraren perquè deia que ens tenia por.

Avui ens ha dit el mateix: “Es que si os ve os tiene miedo”. Així que li hem dit que cantàvem una cançó des de la porta i així només ens sentia i ja està. No estaven molt convençuts però nosaltres ens hem arriscat i hem començat a cantar. Poc a poc anàvem obrint la porta i veiem com Daniel anava buscant-nos en la mirada. De repent, la mare s’ha assegut al costat d’ell i s’ha començat a riure. Estava emocionada de vore que Daniel estava responent i reia.

Quan hem acabat la cançó ell li ha dit a la mare que volia més, i ja hem entrat. El doctor Otto (Oscar Benages) ha tingut contacte visual amb ell i hem cantat, mentre ell escoltava i es reia. L’avi s’ha emocionat i ens anava fent l’ explicació de que una vegada en un hospital de València es va posar a plorar quan van entrar els pallassos, i que ara en música sí que havíem pogut. Necessitava disculpar-se.

Ha segut molt emocionant vore com ha canviat l’ energia de l’habitació i la cara dels familiars al vore que Daniel es reia i volia més. Hem eixit molt contents.

Esther Ramos (Supervisora Remedios)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: